StoryPoint
Att kunna gå en personligt guidad visning är en mycket trevlig upplevelse men av olika skäl kanske inte alla kan ta del av den. Det kan vara t.ex. språkliga hinder, fysiska hinder eller kanske tiden som inte räcker till.

Att kunna ringa och lyssna ger ett komplement till befintliga guidade turer, ger en egen upplevelse och som lyssnare väljer du själv när du vill ta del av den. För dig som aktör i besöksnäringen ger StoryPoint en möjlighet till värdefull extrainkomst, t.o.m. på tider då
Ring
Välj
Lyssna
Enkelt för dig Vi hjälper dig med skapandet av en professionell ljudfil baserat på ert manus. Ni informerar era besökare om tjänsten. Vi kan naturligtvis hjälpa er med material.

Enkelt för dina besökare Besökaren ringer upp tjänsten och knappar in önskad berättelse. När som helst. Var som helst.

Exempel Gratis exempel - Klicka och lyssna! Följ med till Uppsala och Erik XIV:s stora kröningsfest. Du förflyttas till midsommartid 1561 och Erik XIV:s kröning och den stora kröningsfesten på Uppsala slott. En historia såsom hämtad ur en riddarroman.

Testa även detta gratis exempel.
StoryPoint marknadsförs och utvecklas av ITura. För mer information om våra tjänster, varmt välkommen att kontakta VD Joakim Fohlman på joakim@itura.se, 0709-54 11 60 eller 018-10 04 32
ITura AB | Gamla Torget 5 | 753 20 Uppsala | vxl: 018-10 04 30 | info@itura.se