Om ITura

1 februari 1999 blev en enskild firma registrerad hos dåvarande patent och registreringsverket. Det var Joakim Fohlman som tagit steget och på allvar gått vidare i sitt entreprenörskap.

Från början med fokus på enbart webbutveckling har verksamheten genom åren utvecklats till att idag, efter 10 år, vara en liten koncern på området marknadskommunikation.

Under de kommande 10 åren går verksamheten från liten till stor och den nyskapade bolagsstrukturen utgör nu del av grunden för den fortsatta tillväxten.

Kreativitet, nyskapande och handlingskraft står i centrum för all verksamhet och som det så klassiskt heter: "Det är endast fantasin som sätter gränser". Och varför ska man begränsa sig?

Hur vi kommunicerar kommer att ändras mycket under de kommande tio åren. Liksom det har ändrat mycket de senaste tio. Det var inte alla som visste att det som 2001 kallades för en IT-bubbla i själva verket var en finansbubbla. Är det någon som sedan dess minskat sitt IT-användande?

Istället för att kalla ny teknik för "en fluga" - låt oss anamma den och se på den som en ny möjlighet. Nya möjligheter ger oss nya vägar att arbeta och är därmed vägen till nya resultat.

ITura kommer fortsätta att ligga i framkant och kommer fortsätta att älska utveckling. Om du älskar möjligheter och utveckling hoppas vi att du kontaktar oss.

Tillsammans uppnår vi nya resultat.